Мечтаният дом – сигурни сме, че идеята за него отдавна вече е в главата ви. Ние знаем, че сте чакали дълго моментът той да се превърне в реалност, затова искаме да Ви помогнем с това строителството му да се случи бързо, качествено и с минимални усилия. 

Нашите специалисти ще се погрижат за цялостното строителство на вашата сграда. От проекта до мебелите вътре в него, за всичко това можете да се доверите на нашия екип. 

Ние обичаме да завършваме проектите си до последния детайл, затова предлагаме озеленяване и изграждане на басейни и СПА зони, за клиентите ни, които искат да направят дома си истински рай.

Разгледайте и другите услуги, които предлага remontis.bg, и ни се доверете още сега!1. ИЗГОТВЯНЕ НА ЦЯЛОСТЕН ПРОЕКТ

Първият етап, с който ще започне нашата съвместна работа е изработването на цялостен проект съобразен с всеки един детайл от вашите нужди. Ние работим с най-новите програми за 3D проектиране и дизайн, които ще дадат изключително реална визия на идеите Ви.

2. ОСИГУРЯВАНЕ НА НЕОБХОДИМАТА ДОКУМЕНТАЦИЯ

Често снабдяването с пълната документация необходима за започване на строителните дейности е свързана с доста чакане, опашки по гишета и тромави административни процедури.
Ако искате този негативен опит да Ви бъде спестен, ние предлагаме пълно посредничество и съдействие при изготвянето и получването на всички необходими документи и разрешителни свързани с реализацията на проекта.

3. ИЗБОР НА МАТЕРИАЛИ И ДОСТАВКА

Гаранция за отличното изпълнение и дългия живот на една сграда е качеството на вложените суровини и материали, затова нашия екип работи изключително и само с най-добрите, доказани марки на пазара. И тук е важно да отбележим, че най-доброто не винаги е и най-скъпо, а напротив – всички материали и суровини, с които работим са на складови цени, с осигурен от нас транспорт.

4. ИЗВЪРШВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ

Това е основният етап, при който нашия екип от професионалисти ще изпълни всички строителни дейности съобразно действащите национални и европейски строителни стандарти. Нашите строителни техници осигуряват контрола при изпълнението на всеки етап от строителните дейности, като по този начин гарантираме за безкомпромисно качество и спазени срокове.

5. ИЗГРАЖДАНЕ НА БАСЕЙН И СПА ЗОНА

Изграждане на басейн или спа е един съществен елемент, който би довършил перфектният облик на мечтания от Вас дом. Ние разполагаме с екип от специалисти, с дългогодишен опит в изграждането на басейни, сауни, парни бани, джакузита, солни стаи и релакс зони, които ще сътворят един малък, а защо не и голям тропически оазис във вашето имение.

6. ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Етапа по извършване на довършителните работи също изисква висока доза старание и прецизност. Нашият екип е готов да изпълни дори и вашите най-изтънчените и екстравагантни желания, свързани с направата на нестандартни конструкции и тавани от гипсокартон, бутикови бои или луксозни мазилки.

7. ОБЗАВЕЖДАНЕ

Уюта е най-важния елемент, за да почувствате едно място, като своя любим дом. Наша грижа е да направим това реалност, като Ви предоставим избор за индивидуално изпълнение на всеки един детайл от интериора на дома Ви, съобразен изцяло с вашите нужди, вкус и актуални тенденции. Ние предлагаме широка гама от материали за изработката на мебели от ПДЧ, МДФ, дърво, стъкло, желязо и др.

8. ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

За да бъде една къща или апартамент в синхрон с природата, то зеленият цвят трябва неотменно да присъства в него. Какво по-хубаво може да има от мирис на благоуханни цветя или успокояваща зелена гама от цветове галеща окото , а защо не и рядък бонзай придаващ духа на фън шуй?
Нашият екип има грижата да превърне дома Ви в райско кътче.

9. УЗАКОНЯВАНЕ

След като извървяхме заедно всички стъпки до тук, остава една малка, но съществена крачка по получаване на необходимите документи за въвеждане в експлоатация на вашия дом. Разбира се ние ще бъдем заедно с Вас и в този важен, последен етап, като Ви окажем пълно съдействие и помощ по тяхното получаване.

10. КОМПЛИМЕНТ

И последна стъпка преди да прекрачите прага на вашият мечтан дом, е да си направим една снимка за спомен, заедно с ключа и персоналния комплимент с признателност от нас.

Ние от Ремонтис.бг се гордеем с нашите клиенти и изпълнените за тях проекти. От списъка с доволни клиенти можем да отбележим, както големи корпоративни фирми, така и собственици на малки, често пъти и полуразрушени къщички, които благодарение на нашия професионален екип и тяхното доверие се превръщат в изящно бижу.